Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Lemon Cake

  • 439 kr

Prestera på topp i SESESO:s ridhandskar. De är designade för ett riktigt bra grepp oavsett väder.


I lager
Dela


Ridhandskar för träning och tävling – komfort, grepp och stil!

Maximera din ryttarprestation med våra exklusiva ridhandskar, speciellt för träning och tävling. Våra ridhandskar är din nyckel till överlägsen prestanda, oavsett väderförhållanden. Ge dig själv och din häst en fördel med våra ridhandskar som levererar ett exceptionellt grepp.

Ridhandskar med design som syns i mängden

Våra ridhandskar är inte bara en teknisk utrustning utan också en mode framgång. Med en snygg och tilltalande design kommer du och din häst att synas i mängden. Lägg till en touch av stil till din ridutrustning och skilj dig ut med vår unika design på våra exklusiva ridhandskar.

Lätt, flexibel och åtsittande passform

Upplev känslan av ett extra skinn på dina händer med våra ridhandskar. Tillverkade av ett lätt och flexibelt material erbjuder våra ridhandskar en åtsittande och skön passform. Varje handske är utformad för att ge dig den naturligaste kontakten med tygeln för att förbättra din upplevelse och prestation.

Airmesh-teknologi för optimal andningsförmåga

Fingrarnas sidor är tillverkade av Airmesh-material, vilket ökar andningsförmågan och håller dina händer svala under träning och tävling. Vid handleden finns en mjuk kant och små andningshål ovanpå fingrarna för att effektivt hålla dina händer torra och minimera svettandet.

Ergonomisk passform för överlägsen komfort

Våra ridhandskar är utformade med händerna i åtanke. De flexibla delarna är strategiskt placerade för att ge en perfekt och ergonomisk passform. Dessa stretchiga och bekväma ridhandskar är skapade för att optimera både din och din hästs prestation, både på träning och tävling.

Utforska överlägsenhet med våra ridhandskar – där prestanda, grepp och stil möts för en oförglömlig ridupplevelse.


Färg: Ljusgul / Vit

Emblem: Svart

Storlek: XXS-L