Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss

Välkomna till Seseso - en passion för hästar och stilfull ridning


Vilka är vi?

Vi, grundarna av Seseso, delar en gemensam passion för hästar som sträcker sig ända från barndomen. Sara har fördjupat sig inom hoppning medan Evelina intresserar sig och tävlar inom dressyr. Denna kärlek till hästar har drivit oss att skapa något unikt inom ridsporten.

Vad gör ni?

Vi fyller ett betydande gap på marknaden för ridhandskar genom att erbjuda en produkt som inte bara levererar överlägsen prestanda och grepp, utan också en stil som passar dagens ryttare. Våra snygga ridhandskar är designade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande. För oss är det inte bara handskar - det är en möjlighet att göra ryttarlivet roligare och mer färgrikt!

Varför vi gör det?

Vår egen sökning efter bättre ridhandskar ledde till skapandet av Seseso. Vi ville erbjuda handskar med ett exceptionellt grepp, oavsett väderförhållanden. Dessa är handskar som vi själva använder för att inte bara prestera bättre i sadeln utan också känna oss snygga och självsäkra.

Snabb fakta

Idén till Seseso föddes på hösten 2020. Företaget, Seseso AB, bildades i november 2022 och lanserade för första gången våra ridhandskar. Symbolen "S" på våra ridhandskar symboliserar allt positivt som börjar på bokstaven S. När du tittar på Seseso loggan på tävling eller träning, vill vi att du känner dig suverän, skicklig, snygg, stark, superb och strålande - allt som ger dig styrka och glädje.

Seseso står inte bara för vårt namn utan även för den första bokstaven i våra och våra barns namn. Det är personligt, det är passion och det är styrkan i gemenskapen mellan dig och din häst.


Upptäck ridningens skönhet och styrka med våra ridhandskar på Seseso - där varje ridtur blir en berättelse om passion och stil.