Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Varför våra ridhandskar?

Våra ridhandskar – en oöverträffad upplevelse för varje ryttare


Varför Sesesos ridhandskar?

Välkommen till Seseso, där våra ridhandskar inte bara är en produkt, utan en passion. Varför välja våra ridhandskar? Låt oss guida dig genom en överlägsen ridupplevelse.

Komfort och prestanda utöver det vanliga

Våra ridhandskar är resultatet av passion och precision. Tillverkade med omsorgsfullt utvalda material, erbjuder de överlägsen bekvämlighet och prestanda. Oavsett om du tränar på banan eller tävlar på högsta nivå, kan du lita på Seseso för att leverera enastående grepp och kontroll under dina ridupplevelser så kan du alltid lita på våra ridhandskar.

Unik design som skiljer sig ut

Våra ridhandskar är inte bara funktionella – de är även estetiska. Med en unik och tilltalande design kommer du och din häst att synas i mängden. Varför kompromissa med stil när du kan ha både prestanda och elegans i ett par ridhandskar?

Skapade av passionerade ryttare för ryttare

Vi förstår ryttarens behov eftersom vi själva är ryttare. Seseso grundades av två passionerade individer med rötterna i hoppning och dressyr. Vår erfarenhet och engagemang för sporten genomsyrar varje aspekt av våra ridhandskar, vilket gör dem till det perfekta valet för ryttare på alla olika nivåer, från nybörjare till tävlingsryttare.

Optimal komfort och åtsittande passform

Våra ridhandskar är som ett extra skinn på dina händer. Tillverkade av lätt och flexibelt material, ger de en åtsittande och bekväm passform. Varje handske är utformad för att ge dig den naturligaste känslan, vilket förbättrar varje ridstund.

Airmesh-teknologi för andningsförmåga

Vi förstår vikten av att hålla händerna svala under träning och tävling vilket våra ridhandskar bidrar till. Våra ridhandskar har sidor av Air mesh-material för optimal andningsförmåga med mjuk kant vid handleden och små andningshål ovanpå fingrarna håller de dina händer torra och bekväma, även under intensiva träningar eller tävlingar.

Personlig symbolik med Seseso loggan

Vår logga bär inte bara företagsnamnet, den bär också en personlig symbolik. "S" representerar allt positivt som börjar på bokstaven S. När du bär SESESO Ridhandskar bär du styrkan, skickligheten och skönheten i din egen ridning.

Upptäck skillnaden med Sesesos ridhandskar

Varför välja Sesesos ridhandskar? För passionen, prestandan och stilen som definierar varje ryttare. Utforska vårt sortiment idag och upplev varför våra ridhandskar är det självklara valet för dem som strävar efter det bästa i sadeln.


Välkommen till SESESO – där ridning blir en konstform och varje handske bär på historien om passion för hästar.